• Recent Comments

  • Archives

  • Categories

   • No categories
  • Meta

  • За нас


   Макнова е семејна фирма,основана 1998ма година со седиште во Виница. Основач и управител е г-дин Душан Митев.
   Од почетокот на своето постоење Мак Нова ДООЕЛ се занимава со увоз и дистрибуција на познатиот германски бренд BABY-NOVA. Со текот на годините, Мак Нова ДООЕЛ прерасна во еден од водечките увозници и дистрибутери на бебешки производи како што се шишенца, цуцли и друга бебешка галантерија на територијата на Р. Македонија.
   Во иднина, ќе ставиме акцент на уште подобра презентација на брендот BABY-NOVA и на некои други брендови и нивно афирмирање и дистрибуирање во регионот.